Home Themanummer dementie

Bestel nú het themanummer dementie van TVV

TVV voor verzorgenden komt binnenkort met een themanummer dementie. In dit magazine vinden verzorgenden achtergrondinformatie en handvatten om goede zorg te kunnen geven aan mensen met dementie.

Geen abonnement op TVV binnen jouw organisatie? Dit themanummer voor jouw team of afdeling bestellen? Dat kan.

Minimale afname: 25 stuks voor €5,- incl. btw per exemplaar/stuk.

Wil je graag meer dan 25 stuks voor jouw organisatie? Ook dat is uiteraard mogelijk. Neem voor 12 juni dan even contact op met sandra.kraaypoel@bsl.nl en dan kan er een prijs op maat gemaakt worden.

Een waardevol naslagwerk met tips voor in de praktijk:
Dit themanummer beantwoordt belangrijke vragen als ‘Hoe maak je goed contact met iemand met dementie? Wat doe je als de cliënt zijn mond niet open doet voor het tandenpoetsen? Hoe pas je de Wet zorg en dwang (Wzd) goed toe in de thuiszorg bij mensen met dementie? En waar komen slaapproblemen bij dementie vandaan?’

Verder lees je alles over aandacht hebben voor mantelzorgers en vertellen verzorgenden wat ze leerden van de opleiding Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP).

EXTRA: Bij dit magazine zit een bijlage waarin ouderenpsychologe Sarah Blom herkenbare casussen over onbegrepen gedrag behandelt.