Sorry, deze actie is afgelopen

Studenten lezen TVV met 35% korting

Ben je student? Dan geldt voor jou het speciale studententarief. Om in aanmerking te komen voor dit tarief moet je bij je bestelling een studentennummer en foto van je collegekaart bijvoegen. Kies hierboven welk abonnement je wilt.

TVV ontvangen binnen jouw instelling?

Wil jouw volledige team TVV ontvangen of misschien wel alle verzorgende collega’s? Bij meer dan 5 abonnementen kunnen we je werkgever al korting bieden. De geaccrediteerde online kennistoetsen zijn inbegrepen. Interessant?

Neem contact op met:

Jacqueline Reuling-Ebbenhorst, 030 6383834
Jacqueline.ebbenhorst@bsl.nl

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het afsluiten van een abonnement of zijn nog niet al jouw vragen op onze website beantwoord?
Neem gerust contact op met onze klantenservice.

T. 030 – 638 3736

Veelgestelde vragen

De verschillende abonnementsvormen van TVV hebben we hierboven voor je op een rij gezet. Als je het gewenste abonnement hebt gevonden ga je via de button naar de webshop van Bohn Stafleu van Loghum (bsl.nl/shop). In de webshop van onze uitgever kun je gemakkelijk je TVV-abonnement naar keuze afsluiten.

Abonnementen kunnen op elk gewenst moment ingaan. Na het eerste loopjaar wordt een abonnement automatisch verlengd, tenzij twee maanden voor de vervaldatum is opgezegd via het daarvoor bestemde formulier. Als vakuitgave hanteren wij de opzegregels uit het verbintenissenrecht. Wij gaan er van uit dat je het abonnement uit hoofde van jouw beroep afsluit.

TVV voor verzorgenden

TVV is dé vaktitel voor verzorgenden die de schouders eronder zetten voor betere zorg. Met TVV blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Nieuwsbrief Abonneren