Win een stoelmassage voor jouw team!

Uitstel vanwege coronacrisis

Het is onder de huidige omstandigheden helaas niet mogelijk om de stoelmassages in mei te laten plaatsvinden. We hopen om de actie dit najaar een vervolg te kunnen geven, maar kunnen daar nog geen definitieve uitspraken doen. Alle deelnemers krijgen persoonlijk van ons een e-mail over het verdere verloop van de actie.

Lekker ontspannen de werkvloer op? Dat kan, want op 12 mei kun je stoelmassages winnen voor jouw team! Wil jij jouw collega’s verrassen op de Dag van de Verpleging? Vertel ons waarom juist zij zo’n ontspannende stoelmassage verdienen. Dat kan via onderstaand formulier.

Actievoorwaarden
– De actie is afgelopen, je kunt niet meer reageren.
– Onze stoelmasseur heeft op jullie werkplek een ruimte van ongeveer 2 bij 3 meter nodig. Deze ruimte moet kunnen worden afgesloten.
– Er is iemand die de stoelmassages op jouw afdeling zou kunnen coördineren: ruimte reserveren, rooster maken, contactpersoon zijn voor de masseur op de dag zelf, etc.
– Winnaars krijgen bericht in de week van 20 april.
– De stoelmassages vinden plaats op dinsdag 12 mei. Graag horen we van jou uit hoeveel verzorgenden jouw team die dag ongeveer bestaat.
– We kunnen per locatie maximaal 24 massages verzorgen.
– Jouw reactie kan geanonimiseerd gebruikt worden voor promotie op social media.
– Prijswinnaars worden op 12 mei via social media genoemd.