Home Themanummer obesitas

Bestel nu:
Special obesitas voor verzorgenden

Hoe spaar je je lijf bij het tillen en verplaatsen van zware cliënten? Wat zijn de aandachtspunten bij cliënten die een maagverkleining hebben gehad? Hoe kan iemand met obesitas ondervoed zijn? Waar ben je alert op bij cliënten met overgewicht tijdens een hittegolf? En hoe ga je om met pesten op de werkvloer, omdat je als verzorgende overgewicht hebt? Je leest het in de TVV Special obesitas!

Het aantal mensen met obesitas is de afgelopen veertig jaar verdrievoudigd. Ook verzorgenden hebben te maken met een groeiende groep cliënten met overgewicht. Deze doelgroep vraagt om specifieke kennis en zorg. Daarom besteedt TVV hier aan in de Special obesitas. Een themanummer dat volledig in het teken staat van zorgen voor mensen met overgewicht, zodat je hen de best mogelijke zorg kunt geven.

In dit nummer vertellen drie verzorgenden ig over zorgen voor mensen met overgewicht op een speciale obesitas-afdeling, worden de aandachtpunten bij overgewicht en hitte benoemd, lees je over ondervoeding bij obesitas, vind je een klinische les over de maagverkleining, en delen verzorgenden hun ervaringen met discriminatie om hun overgewicht.

Abonnees van TVV krijgen dit nummer automatisch. Mensen die géén abonnee zijn, kunnen de Special obesitas bestellen. Doe dit van tevoren, want op = op. De special kost € 5 per stuk, en wordt in een pakketje van 25 stuks verkocht. Minimale afname is dus 25 stuks = € 125 euro.

De special verschijnt half juli.

Klik hier om de Special obesitas te bestellen

Nieuwsbrief Abonneren