Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gezocht: zingende verzorgende voor opnemen lied én videoclip

Tijdschrift voor Verzorgenden is op zoek naar verzorgenden die kunnen zingen en een professioneel lied plus videoclip willen opnemen. Je zingt hierin een ode aan verzorgenden.
Foto: Drobot Dean / stock.adobe.com

Verzorgenden zijn niet altijd even zichtbaar. Vaak denken mensen dat ze verpleegkundige zijn, of dat hun werk alleen maar uit ‘billen wassen’ bestaat. Vakblad Tijdschrift voor Verzorgenden (TVV) wil de wereld graag laten weten wat een verzorgende nou écht doet, en maakt hiervoor een vrolijke song. En wie kan dit beter zingen dan een verzorgende zelf? Daarom zijn we op zoek naar VERZORGENDEN werkzaam in de VVT (dus in verpleeghuis/woonzorgcentrum of thuiszorg) die kunnen zingen en het tof vinden om een ode aan verzorgenden in te zingen én een rol in de bijbehorende videoclip te spelen. Ben je verzorgende, kun je een mooi moppie zingen en lijkt je dit wat? Stuur dan een mailtje waarin je iets over jezelf vertelt, een geluidsopname of video waarop je een stukje zingt, en een foto van jezelf naar redactie.tvv@bsl.nl. Sluitingsdatum: maandag 17 mei.

Kun je niet zingen, maar wil je als verzorgenden wél graag meedoen met de clip? Stuur dan voor 17 mei een mail met foto van jezelf naar redactie.tvv@bsl.nl. We gaan er een feestje van maken!

Wil je op de hoogte blijven van dit lied? Abonneer je dan op de gratis online nieuwsbrief van TVV voor verzorgenden >>