Hoe ga je efficiënt met je tijd om als je kookt binnen een kleinschalige woonvoorziening? Kok Ruud Verkaaik, projectleider bij Care Culinair en adviseur voeding, traint verzorgenden hierin.
![https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41183-023-1405-8/MediaObjects/41183_2023_1405_Fig1_HTML.jpg](https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41183-023-1405-8/MediaObjects/41183_2023_1405_Fig1_HTML.jpg)
Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan
Login of Maak een account aanNeem een maandabonnement op Tvvtotaal.nl voor maar €5 per maand!
Al abonnee? Log dan in
BSL Media & Learning
Walmolen 1, 3994 DL Houten
Postbus 246, 3990 GA Houten
Redactie: 030 – 638 3843
E-mail: redactie.tvv@bsl.nl