Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuw: voordelig maandabonnement TVV

Vanaf nu kun je je voor slechts € 4,50 per maand online abonneren op TVV voor verzorgenden. Hiermee heb je toegang tot alle premium artikelen, en artikelen uit het magazine. Het abonnement kun je maandelijks opzeggen.
Met een digitaal maandabonnement kun je alle artikelen uit TVV magazine lezen.

TVV voor verzorgenden is hét vakblad voor verzorgenden ig werkzaam in de VVT. De artikelen geven waardevolle informatie en tips, die je direct kunt toepassen op de werkvloer. Bijvoorbeeld over onbegrepen gedrag bij dementie, ziektebeelden, wondzorg en palliatieve zorg. Er zijn verschillende manieren om je op TVV te abonneren. Hier is nu ook het TVV Digitaal maandabonnement bijgekomen: elke maand betaal je € 4,50 en kun je alle artikelen op tvvtotaal.nl lezen. Daarnaast kun je jaarlijks 12 accreditatiepunten verdienen met de kennistoetsen van de TVV Check.

Je kunt ook kiezen voor een TVV totaal abonnement. Hiermee krijg je behalve online toegang tot alle artikelen, ook zes keer per jaar het magazine bij je thuis gestuurd. Ook kun je dan gebruikmaken van flinke kortingen op de Nursing Congressen.

Klik hier voor het nieuwe maandabonnement >>