Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties5

Speldje ziekenverzorgende: wel of niet terugsturen na overlijden?

De meeste verzorgenden kennen ze wel: de prachtige ziekenverzorgende speldjes met de witte lelie erop. Soms kom je er eentje tegen in een kringloop, of in een doosje van een overleden oma. Moeten deze speldjes nou wel of niet opgestuurd worden naar IGJ?
Het speldje van de ziekenverzorgende. Foto: FNI.nl

We legden deze vraag voor aan

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem een maandabonnement op Tvvtotaal.nl voor maar €5 per maand!


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online de artikelen uit het magazine lezen

Al abonnee? Log dan in

5 REACTIES

  1. Beste,
    Hierboven staat dat ik een proefabonnement hebt wat verlopen zou zijn. Maar ik heb al een paar jaar een abonnement op de TVV, ik ontvang ook het tijdschrift dus ben heel benieuwd waarom ik niet meer ik kan loggen. Ik hoor het graag.
    Vriendelijke groet, Elize Eijsker

  2. Lees alle reacties