Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Winnen: het nieuwe boek van verpleegkundige Tommie!

Verpleegkundige Tommie Niessen heeft een nieuw boek uitgebracht: Tommie in gesprek. Hierin gaat hij in gesprek met inspirerende mensen uit de zorg. En jij kunt 'm winnen!

Tommie werkt sinds 2010 als zzp’er, in de zorg. Voorheen leek hem dit niks: de hele dag oude mensen wassen, dat was toch totaal niet stoer? Nu voelt hij zich er als een vis in het water: ‘Werken in de zorg is superinteressant en dankbaar werk. Het feit dat je op zo’n directe manier iets voor een ander kunt betekenen, vind ik heel waardevol en geeft me veel voldoening. Ik ben heel trots op mijn vak en daarom deel ik zo graag mijn mooie ervaringen. In mijn nieuwe boek ga ik in gesprek met allerlei inspirerende mensen die in de zorg werken. Wat ik vooral van hen wil weten is “Wat betekent zorg voor jou?”’

Hoe kun je dit winnen?

Tommie spreekt onder andere met hoogleraar langdurige zorg en dementie Anne-Mei The, viroloog Marion Koopmans en psychiater Dirk de Wachter. Wij mogen één exemplaar van dit boek verloten. Hoe je hier kans op maakt? Mail je geluksmomentje met een cliënt naar redactie.tvv@bsl.nl ovv: Boek Tommie en wie weet valt zijn nieuwste pennenvrucht binnenkort bij jou op de mat!

Je kunt mailen tot 1 november 2020.

Blijf op de hoogte van leuke win-acties voor verzorgenden met de gratis online nieuwsbrief van TVV voor verzorgenden >>