Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Prijsvraag: creatieve initiatieven voor mensen met dementie gezocht

Welke creatieve initiatieven, binnen en buiten de verpleeghuizen, zijn de afgelopen jaren bedacht om ondanks de coronapandemie toch kwaliteit van leven van mensen met dementie vast te houden of te verbeteren? Hiervoor wil Denkbeeld -tijdschrift voor Psychogeriatrie- graag aandacht vragen met de uitreiking van de Denkbeeldprijs Dementiezorg 2022.
Foto: Dragica / stock.adobe.com

Voor velen is corona inmiddels naar de achtergrond verschoven, maar in de zorg voor mensen met dementie en hun naasten is de druk nog steeds erg groot. Met de jaarlijkse uitreiking van de Denkbeeldprijs Dementiezorg wil Denkbeeld projecten of initiatieven in het zonnetje zetten die bijdragen aan een betere kwaliteit van leven van mensen met dementie en hun naasten. De prijs bestaat uit een artikel in Denkbeeld, een kunstwerk als blijvende herinnering en een letterlijk podium, als onderdeel van het programma van het Nursing Dementiecongres in het najaar van 2022.

Aanmelden

Ben je betrokken bij een initiatief of project om de kwaliteit van leven van mensen met dementie en hun mantelzorgers te verbeteren en wil je hier meer bekendheid aan geven? En ook een mooi kunstwerk ontvangen? Stuur dan tot uiterlijk 15 oktober 2022 een A4-tje met een korte beschrijving naar denkbeeld@bsl.nl.