Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vers van de pers: TVV voor verzorgenden magazine

Het nieuwste nummer van TVV voor verzorgenden is verschenen! En staat weer bomvol interessante verhalen, tips en casuïstiek voor verzorgenden.

In hét vakblad voor verzorgenden zetten we de fabels en feiten over decubitus voor je op een rij. Daarnaast besteden we aandacht aan nachtelijke onrust bij dementie: constant liggen woelen, opstaan om drie uur ’s nachts, in het donker naar spullen zoeken: voor mensen met dementie is lekker doorslapen niet altijd makkelijk. Een expert geeft adviezen voor verzorgenden. Je leert alles over medicatiefouten in de nieuwste klinische les. Met de online kennistoets kun je maar liefst twee accreditatiepunten verdienen. Vier verzorgenden werkzaam in de palliatieve zorg zijn met hun cliënt prachtig gefotografeerd, en vertellen waarom het werken in de palliatieve zorg het allermooiste is. Ook vind je in deze nieuwste TVV voor verzorgenden een achtergrondverhaal over cliënten met schizofrenie in de thuiszorg. Hoe kun je als verzorgenden reageren als je cliënt stemmen hoort? In de casus wondzorg is er speciale aandacht voor huidletsel aan de billen. Dit wordt ook wel Grandfathers’ disease genoemd. Dit en vele andere onderwerpen lees je in de nieuwste TVV voor verzorgenden!

Gratis proefabonnement

Ben je geen abonnee, maar ben je wél heel benieuwd naar de nieuwste TVV voor verzorgenden? Dan hebben we een speciale actie voor je: je kunt gratis een online proefabonnement afsluiten. Hiermee heb je een maand lang gratis onbeperkt toegang tot alle artikelen van TVV voor verzorgenden. Na een maand stopt dit proefabonnement automatisch. Klik hier voor een gratis proefmaand >>