Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

CAO VVT conceptakkoord: ‘Loonsverhoging niet in verhouding met inflatie’

In het nieuwe CAO VVT voorstel is een loonsverhoging van 10 procent afgesproken. Wat is er gebeurd met de eerder genoemde 15 procent? En loopt dit niet uit de pas met de inflatie? We vroegen het aan cao-onderhandelaar Münire Manisa van vakbond NU’91.
Foto: AdobeStock

Hoe verliepen de onderhandelingen?

‘Pittig, ik

Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem een maandabonnement op Tvvtotaal.nl voor maar €5 per maand!


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online de artikelen uit het magazine lezen

Al abonnee? Log dan in

2 REACTIES

  1. wat ik om me heen zie dat veel locaties waar inwerk korte diensten hebben dat gaten niet of nauwelijks gedicht worden en dat er vanuit planning niet gevraagd wordt dat mensen langer blijven dus denk wel door stijgende kosten dat dit vaker gaat gebeuren collega’s die bv 28 uur werken moeten gewoon 5 dagen per week op komen dagen. door de kosten verhoging gaat dit vaker gebeuren denk ik.
    diensten van 4 tot 8 uur tja…..

  2. Lees alle reacties
  3. Het is triest dat als er een crisis is, zoals in 2020 met Corona, wij wel goed zijn voor een applaus. Maar als het op geld aankomt krijgen we te horen dat de zorg betaalbaar moet blijven. Maar voor ons moeten ook de boodschappen en de energiekosten betaalbaar blijven. Albert Heijn en de energiemaatschappijen zeggen toch ook niet dat de boodschappen en de energie betaalbaar moeten blijven. Het zal hen een worst zijn of de kosten betaalbaar blijven en wij rondkomen of niet. Ik vrees dat er nog veel meer mensen de zorg zullen verlaten. Je moet steeds meer doen in minder tijd voor te weinig geld. Astrid